lauantai 18. tammikuuta 2014

Ruusukaali vuoka

Ainekset

ruusukaalia pussillinen
pari suippopaprikaa tai yksi tavallinen
1 sipuli
iso purkillinen herkkusieniä
paketillinen pekonia
kermaa 2dl tai vähä enemmän
2 kananmunaa
juustoraastetta

mausteita: suolaa ja paprikajauhetta tai vaikka fajita maustepussista osa.

Riippuen onko ruusukaalit tuoreita vai pakasteen. joko halkaise ja kiehauta pari minuutti ja siivilöi tai kiehauta pari minuutti, siivilöi, anan hetken jäähtyä ja halkaise kaalit. Kannattaa suolata keittobvaiheessa.

Voitele vuoka johon heittelet pohjalle ruusukaalit.

paista paloiksi leikattu tai revitty pekoni, lisää pannulle suurina paloina oleva sipuli ja papsrika ja sienet, mausta.

heitä paistos kaalien päälle, sekoita kerman sekaan pari kananmunaa ja kaada vuokaan jokapuolelle. päälle juustoraastetta. uunissa20 asteessa 20-30minsaa, tai kunnes juusto ottaa sopivasti väriä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti