lauantai 11. tammikuuta 2014

naurispyttäri

Nauris pyttäri

Nauris on neutraalin makuinen, siinä mielessä siis loistava perunan korvike.
Naurista ei ilmeisesti saa ympäri vuoden, sillä sen säilyvyys on huono.

Kuori ja kuutio sopiva määrä nauriita. Keitä ne niin että ne ei mene ihan muhjuksi vana ovat vielä kohtuullisen kiinteitä mutta kypsiä.
Keittyvät melko nopeasti perunaan tottuneen mielestä.

silppua sipuli tai kumoa pannulle öljyä ja pakastesipulipussi.
lisää reilu määrä nakkeja tai maggaraa silputtuna.

paista nakit ja sipuli niin että sipuli on jo kivasti kuullottunut ja nakit on vielä ärsyttävän kalpeita.
Heitä sekaan nauriskuutiot joista olet valuttanut vedet pois.

Mausta suolalla ja paprikalla (runsaasti) ja paistele kunnes tulee jo vähän paistopintaakin. Sit vaan syömään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti